Κεντροαφρικανική Δημοκρατία

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κεντροαφρικανική Δημοκρατία

Ακίνητα προς πώληση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία

Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι κράτος της Κεντρικής Αφρικής. Η πρωτεύουσα του είναι Bangui. Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία συνορεύει στα βόρεια με το Τσαντ, με το Σουδάν και το Νότιο Σουδάν, προς τη νότια με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και τη Δημοκρατία του Κονγκό και προς τα δυτικά με το Καμερούν. είναι μια κατάσταση χωρίς σύνορα.

Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από σοβαρή οικονομική αστάθεια που προκαλείται από την πολιτική αστάθεια και την ανθρωπιστική κρίση. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας εκτοπίζεται ή καταφύγει σε γειτονικές χώρες.

Τα ακίνητα προς πώληση στην Κεντρική Δημοκρατία δεν είναι προσβάσιμα στον τοπικό πληθυσμό, καθώς ένας λόγος για τα χαμηλά εισοδήματα είναι πιο πιθανό να αναζητήσει ενοικιαζόμενα καταλύματα παρά να τα αγοράσει.

Μια αιτία οικονομικών και πολιτικών προβλημάτων, αλλά και ζήτημα προβλημάτων, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιαίτερα οι τράπεζες αποφάσισαν να σταθεροποιηθούν στο Bangui, πρωτεύουσα της χώρας. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ακίνητα προς πώληση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Το Bimbo είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Το Bimbo είναι ένα καλό παράδειγμα της ζωής στην πόλη και οι πολυσύχναστες αγορές του είναι ένα αξιοθέατο για τους τουρίστες. Ο πληθυσμός του Bimbo έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια και το κλίμα είναι θορυβώδες και χαοτικό. Εδώ είναι απλούστερο να βρείτε ακίνητα προς πώληση.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

3280sqm καταπληκτικό οικόπεδο προς πώληση στην ajaltoun-24 χιλιομέτρων 1 'από τον αυτοκινητόδρομο 3' από το κέντρο της ajaltoun 30/75 ζώνες κατάλλη...
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB